Piceri, fast food, gatime të tjera tradicionale krepa të kripur dhe të ëmbël si dhe ushqime me porosi vijnë në shtëpitë tuaja vetëm me 1000 buzëqeshje!

Shërbim taxi ofrohet nga ora 09:00 deri në orën 15:00!

Ju mirëpresim!